SCURT ISTORIC

Asociaţia Târgul Fermierilor (“ATF”) a fost înfiinţată în 1993, cu scopul de a organiza Târgul Fermierilor în Curtea de Argeş. Asociaţia s-a constituit legal în iunie 1995, fiind înregistrată ca persoană juridică în Registrul Tribunalului Argeş, pe baza sentinţei civile nr. 19/PJ.

Începând cu anul 1996, asociaţia şi-a diversificat activitatea pentru a răspunde mai bine necesităţilor comunităţii Curtea de Argeş, extinzându-şi aria de influenţă şi în alte localităţi. Acest lucru a dus firesc la schimbarea numelui şi a misiunii asociaţiei. În iunie 1999 Asociaţia Târgul Fermierilor a devenit Asociaţia de Dezvoltare Economico-Socială (“ADES”).

MISIUNE

Misiunea ADES este de a induce  schimbarea pozitivă în dezvoltarea socio-economică  a comunităţilor, într-o manieră  profesională, etică şi responsabilă.

Misiunea este realizată prin următoarele scopuri:

  • Perfecţionarea abilităţilor profesionale şi creşterea productivităţii muncii;
  • Sprijinirea înfiinţării şi dezvoltării IMM-urilor;
  • Îmbunătăţirea condiţiilor socio-economice (administraţia publică, acces la capital etc.) în comunităţile interesate.

 
 
 
Acest site web nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.
Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.